FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura na Jadranu, slabi snijeg u Lici i Gorskom Kotaru

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Bura na Jadranu jača, pa je najadranskoj magistrali između Karlobaga i Sv. Marije Magdalene kao ipreko Krčkog i Paškog mosta promet zabranjen 1. skupini vozila,odnosno autobusima na kat, vozilima s kamp-prikolicom i motociklima.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Bura na Jadranu jača, pa je na jadranskoj magistrali između Karlobaga i Sv. Marije Magdalene kao i preko Krčkog i Paškog mosta promet zabranjen 1. skupini vozila, odnosno autobusima na kat, vozilima s kamp-prikolicom i motociklima.

Slabog snijega jutros ima na dionici autoceste (A6) Zagreb - Rijeka od Oštravice do Vrbovskog te mjestimično na području Korenice i Vratnika. Za sada ne pričinjava veće teškoće u odvijanju prometa ali su ceste skliske i nužna je opreznija i sporija vožnja.

Ceste su mokre i u Gorskom kotaru, Lici te Slavoniji, a zbog jakog vjetra promet teče usporeno dionicom autocesta: A6 Zagreb-Rijeka od Orehovice to tunela Tuhobić te A1 Zagreb-Split, od Maruna do izlaza Zadar 2.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na jadranskoj magistrali i na cestama kroz gorja. Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog te na dionici D1 Knin-Sinj u mjestu Koljane promet se odvija naizmjence zbog odrona potpornog zida.

Pojačan je teretni promet na izlazu preko GP Bajakovo i Bregana. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙