FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VUKELIĆ U VARAŽDINU O "VARTEKSU"

ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada ipoduzetništva Branko Vukelić rekao je danas u Varaždinu da Vlada tražinačin da se pomogne "Varteksu", no u izlasku iz krize u koju je zapalatvrtka moraju sudjelovati i vlasnici.
ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić rekao je danas u Varaždinu da Vlada traži način da se pomogne "Varteksu", no u izlasku iz krize u koju je zapala tvrtka moraju sudjelovati i vlasnici.

"Nije prihvatljivo da vlasnici ili poslovodstvo bilo koje tvrtke koja je u stopostotnu privatnom vlasništvu dođu pred Vladu i traže pomoć, a da pritom sami ne sudjeluju u uklanjanju teškoća", kazao je Vukelić.

Vlasnici i Uprava poduzeća, istaknuo je ministar, trebaju učiniti sve kako bi se stvorili tehnološki i tržišni uvjeti poslovanja, koji će rezultirati "normalnim" plaćama za zaposlenike.

Ministar je o položaju gospodarstva na varaždinskom području razgovarao s vodećim ljudima grada Varaždina i Županije, a sudjelovao je i na javnoj tribini na kojoj je predstavio projekte poticanja poduzetništva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙