FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČETVRTA SJEDNICA VIJEĆA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Vijeće za zaštitu potrošača nadanašnjoj je sjednici raspravljalo o dodjeli proračunskih financijskihsredstava namijenjenih udrugama za zaštitu potrošača za Projektpreventivne zaštite potrošača i Projekt informiranja i izobrazbepotrošača, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva.
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Vijeće za zaštitu potrošača na današnjoj je sjednici raspravljalo o dodjeli proračunskih financijskih sredstava namijenjenih udrugama za zaštitu potrošača za Projekt preventivne zaštite potrošača i Projekt informiranja i izobrazbe potrošača, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva.

Vijeće za zaštitu potrošača je dalo suglasnost na iznesene prijedloge projekata, koji se odnose na informiranje i izobrazbu potrošača, kao i preventivnu zaštitu potrošača koje treba potvrditi ministar gospodarstva, rada i poduzetništva.

Za te projekte objavit će se javni poziv udrugama za zaštitu potrošača, koji će biti objavljen u sredstvima javnog priopćavanja i na web stranicama Ministarstva gospodarstva.

Članovi Vijeća suglasili su se da će o navedenim projektima odlučivati Povjerenstvo koje će biti sastavljeno od predstavnika državnih tijela. Predložili su ministru gospodarstva, rada i poduzetništva donošenje odluke o dodjeli sredstava izabranim udrugama za zaštitu potrošača, koje su dostavile ponudu na javni poziv. Nakon donošenje odluke o raspodjeli sredstava, sklopit će se ugovor između Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i odabranih udruga za zaštitu potrošača, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙