FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada RS razmotrila izvješće o Srebrenici

BANJA LUKA, 28. listopada 2004. (Hina) - Vlada Republike Srpske učetvrtak je, na posebnoj sjednici, razmatrala Konačno izvješće Komisije za istraživanje događaja u Srebrenici i oko nje od 10. do 19.srpnja 1995. godine, službeno je priopćeno iz vladina Ureda za odnoses javnošću.
BANJA LUKA, 28. listopada 2004. (Hina) - Vlada Republike Srpske u četvrtak je, na posebnoj sjednici, razmatrala Konačno izvješće Komisije za istraživanje događaja u Srebrenici i oko nje od 10. do 19. srpnja 1995. godine, službeno je priopćeno iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Na današnjem izvanrednom zasjedanju Vlada RS je, uz stanovite zaključke, prihvatila Konačno izvješće koje je zajedno sa zaključcima proslijeđeno Komisiji za ljudska prava Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, kaže se u priopćenju, u kojemu se ne navodi o kakvim je zaključcima riječ.

Nakon ocjene Komisije za ljudska prava Ustavnog suda BiH, zaključci vlade Republike Srpske i dijelovi Konačnog izvještaja (koji neće utjecati na daljnji postupak pred nadležnim pravosudnim institucijama) bit će dostupni javnosti, službeno je priopćeno u Banjoj Luci.

U ovom dokumentu detaljno su opisani događaji u razdoblju od 10. do 19. srpnja 1995. godine kada je, nakon što su Srebrenicu zauzele snage Vojske RS, u ovome gradu i okolici pogubljeno više od 7,5 tisuća Bošnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙