FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BANJA LUKA: PODRAVKA SVE PRISUTNIJA NA TRŽIŠTU RS

BANJA LUKA, 15. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Podravka iz Koprivnice mogla bi izravno utjecati na stvaranje uvjeta za gospodarski održivipovratak Hrvata u Republiku Srpsku, izjavio je u petak generalnikonzul Republike Hrvatske u Banjoj Luci Ivan Lepoglavec nakon povratkaiz Koprivnice gdje je sudjelovao u razgovorima izaslanstva vladeRepublike Srpske koje je predvodio potpredsjednik vlade i ministar zatrgovinu i turizam Boris Gašpar i poslovodstva 'Podravke'.
BANJA LUKA, 15. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Podravka iz Koprivnice mogla bi izravno utjecati na stvaranje uvjeta za gospodarski održivi povratak Hrvata u Republiku Srpsku, izjavio je u petak generalni konzul Republike Hrvatske u Banjoj Luci Ivan Lepoglavec nakon povratka iz Koprivnice gdje je sudjelovao u razgovorima izaslanstva vlade Republike Srpske koje je predvodio potpredsjednik vlade i ministar za trgovinu i turizam Boris Gašpar i poslovodstva 'Podravke'.

Tvrtka iz Koprivnice je u 2003. godini ostvarila ukupan prihod od 439 milijuna eura, a 10 do 15 posto te svote realizirano je na tržištu Republike Srpske, izjavio je generalni konzul za Hinu.

U Koprivnici se posebice razgovaralo o kooperaciji u proizvodnji voća i povrća za potrebe 'Podravke' što bi otvorilo nove mogućnosti zapošljavanja Hrvata-povratnika, rekao je Lepoglavec i dodao da je kooperacija moguća i u prerađivačkoj industriji mesa.

Generalni konzul Lepoglavec podsjetio je i na sve bolje rezultate koje na tržištu RS i u suradnji s lokalnim partnerima postižu tvornice Kraš iz Zagreba, Prehrana iz Varaždina i Drvodjelac iz Ivanca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙