FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dom Holding: gubitak 23,27 milijuna kuna

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Investicijski fond Dom holding(bivši Dom fond) poslovao je u prvih devet mjeseci s neto gubitkom od23,27 milijuna kuna, stoji u izvještaju koji je tvrtka dostavilaVaraždinskoj burzi.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - Investicijski fond Dom holding (bivši Dom fond) poslovao je u prvih devet mjeseci s neto gubitkom od 23,27 milijuna kuna, stoji u izvještaju koji je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.

Tijekom tog razdoblja, ukupni prihodi Dom holdinga iznosili su 107,1 milijun kuna i bili su višestruko veći nego u prvih devet mjeseci prošle godine, kada su iznosili 19,98 milijuna kuna. Prihodi su ostvareni od prodaje financijske imovine društva.

Istovremeno, ukupni rashodi Dom holdinga iznosili su 130,36 milijuna kuna, što je također znatno povećanje u odnosu na 14,13 milijuna kuna iz prvih devet mjeseci prošle godine.

Tijekom prvih devet mjeseci došlo je do promjene u vlasničkoj strukturi Dom holdinga jer je Nova ljubljanska banka povećala vlasnički udio sa 0,65 na 15,54 posto. U istom razdoblju društvo je steklo većinski udio u Riviera holdingu.

Dionice Dom holdinga nalaze se u kotaciji javnih dioničkih društava na Varaždinskoj burzi u kojoj su najčešće vodeće po iznosu dnevnog prometa te u usporednom tržištu na Zagrebačkoj burzi. Društvo, kako navode, vodi spor protiv Hrvatskog fonda za privatizaciju radi nadoknade dionica iz kuponske privatizacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙