FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Godišnja konferencija managera ljudskih resursa

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Prema rezultatima istraživanjaprovedenog u SAD-u, 35 posto odluka o investiranju u određeni posaoili kompaniju ovisi o nefinancijskim pokazateljima, istaknuto je nadanašnjoj Godišnjoj konferenciji managera ljudskih resursa 2004.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Prema rezultatima istraživanja provedenog u SAD-u, 35 posto odluka o investiranju u određeni posao ili kompaniju ovisi o nefinancijskim pokazateljima, istaknuto je na današnjoj Godišnjoj konferenciji managera ljudskih resursa 2004.

Rezultati tog istraživanja, kako je istaknula rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima VIPnet-a Mojca Domiter, pokazuju da na veliku važnost na odluku o investiranju imaju pitanje implementacije strategije, kredibiliteta i sposobnosti rukovodstva, sposobnosti da se privuku i zadrže talenti, a tek je negdje na šestom mjestu pitanje tržišnog udjela.

Domiter je naglasila i kako neke države, kao što su Francuska i Velika Britanija, zadužuju tvrtke koje su na burzi da, kao što izvještavaju o poslovanju, moraju izvještavati i o pitanjima odnosa prema zaposlenicima.

Uz pitanja mjerenja uspješnosti funkcije ljudskih resursa, ovogodišnja, treća konferencija managera ljudskih resursa, posebno se bavila pitanjima uloge ljudskih resursa pri spajanjima i preuzimanjima.

Suorganizatori konferencije su tvrtke Infoarena i Selectio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙