FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren poslovno-prodajni centar tvrtke Eurokamion

ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Eurokamion, zastupniktalijanske marke Iveco, otvorila je danas u Zagrebu svojposlovno-prodajni centar, investiciju vrijednu tri milijuna eura.
ZAGREB, 21. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Eurokamion, zastupnik talijanske marke Iveco, otvorila je danas u Zagrebu svoj poslovno-prodajni centar, investiciju vrijednu tri milijuna eura.

Riječ je o prvom takvom centru u ovom dijelu Europe koji, kako su pojasnili u tvrtki, nudi "full service" uslugu 24 sata, od carine, prodaje, servisiranja itd.

Preseljenjem na novu lokaciju Eurokamion želi biti još bliže svim svojim sadašnjim i budućim klijentima i pružiti im kompletnu pomoć u ostvarenju njihovih misija i poslovnih ciljeva, pojasnili su u toj tvrtki.

Tvrtka Eurokamion s radom u Hrvatskoj započela je u veljači 2000. godine, kao distributer Iveco proizvoda.

U prvoj godini poslovanja ostvaren je godišnji prihod od milijun eura, da bi u 2003. godini ostvarili prihode od 10 milijuna eura (250 prodanih vozila).

I u ovoj godini tvrtka je zadržala trend povećenja prihoda, koji je, prema dosadašnjim rezultatima, veći nego u prošloj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙