FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Inina rafinerija proglašena najboljom rafinerijom u 2004.

ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Inina rafinerija nafte (objerafinerije predstavljene su kao jedna) proglašene su rafinerijomgodine u srednjoj i ističnoj Europi za 2004. godinu na Sedmomgodišnjem okruglom stolu središnje i istočne europske rafinerijskeprerade i petrokemije, izvijestili su danas iz Ine.
ZAGREB, 25. listopada 2004. (Hina) - Inina rafinerija nafte (obje rafinerije predstavljene su kao jedna) proglašene su rafinerijom godine u srednjoj i ističnoj Europi za 2004. godinu na Sedmom godišnjem okruglom stolu središnje i istočne europske rafinerijske prerade i petrokemije, izvijestili su danas iz Ine.

Sedmi godišnji okrugli stol održan je u Pragu od 18. do 20. listopada u organizaciji World Refining Association (W. R. A.).

Inina delegacija na čelu s Borisom Čavrakom predstavila je rad Inine Rafinerije (riječka i sisačka rafinerija predstavljene su kao jedna rafinerija), a glasovanjem oko 150 sudionika proglašena je rafinerijom godine u srednjoj i istočnoj Europi za 2004.

Iz Ine podsjećaju da su do sada to priznanje dobile Danube Rafinery iz Hungarian MOL Group (2002. godine), te Petromidia Rafinery iz The Rompetrol Group (2003. godine).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙