FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koprivnica: "Zlatne kune" Županijske gospodarske komore

KOPRIVNICA, 25. listopada 2004. (Hina) - Četiri poduzeća i jednaposlovna banka Koprivničko-križevačke županije danas su na svečanojsjednici Gospodarskog vijeća u Koprivnici primili plakete "Zlatnakuna" županijske Hrvatske gospodarske komore.
KOPRIVNICA, 25. listopada 2004. (Hina) - Četiri poduzeća i jedna poslovna banka Koprivničko-križevačke županije danas su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća u Koprivnici primili plakete "Zlatna kuna" županijske Hrvatske gospodarske komore.

"Zlatnu kunu" kao najuspješnije veliko trgovačko društvo dobila je Poljoprivredna zadruga Đurđevac koja već 57 godina proizvodi hranu nudeći tržištu više od 150 prerađevina od mesa, mlijeka, voća i žitarica.

Za najuspješnije srednje trgovačko društvo proglašena je tvrtka "Rasco" iz Kalinovca koja izrađuje strojeve i opremu za održavanje prometnica u Hrvatskoj i inozemstvu.

"Zlatnu kunu" u kategoriji najuspješnijih malih trgovačkih društava u toj županiji dobila je koprivnička tvrtka "Duwar" koja proizvodi dozirne pumpe za prehrambenu, kemijsku i petrokemijsku industriju.

Najuspješnijom bankom u toj županiji proglašena je Podravska banka u Koprivnici koja posebno potiče razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva, a otvorila je više poslovnica u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Dalmaciji.

U kategoriji trgovačkih društava koja se ističu inovacijama "Zlatnu kunu" Županijske gospodarske komore dobilo je križevačko poduzeće "Improm" za proizvodnju i preradbu prehrambenih, suhomesnatih i vegetarijanskih proizvoda.

(Hina) xon yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙