FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠIBENIK: SEMINAR O UPRAVLJANJU RESURSIMA U OBRANI

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U Šibeniku je u ponedjeljak počeomultilateralni seminar "Defense Planning, Budgeting and Management"(Obrambeno planiranje, proračun i upravljanje resursima) uorganizaciji hrvatskog i norveškog ministarstva obrane.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U Šibeniku je u ponedjeljak počeo multilateralni seminar "Defense Planning, Budgeting and Management" (Obrambeno planiranje, proračun i upravljanje resursima) u organizaciji hrvatskog i norveškog ministarstva obrane.

Kako je priopćeno, na seminaru uz predstavnike organizatora sudjeluju i predstavnici ministarstva obrane Bosne i Hercegovine, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Rumunjske i Srbije i Crne Gore. Tijekom dvodnevnog rada sudionici će razmjenjivati iskustva s područja obrambenog planiranja proračuna i upravljanja resursima.

Seminar je otvorio državni tajnik ministarstva obrane RH Mate Raboteg. U pozdravnom govoru istaknuo je kako se pred sve zemlje u regiji u nadolazećim godinama postavljaju nove zadaće zbog kojih je, u uvjetima ograničenog obrambenog proračuna, od iznimnog značaja razviti učinkovite mehanizme planiranja i racionalnog upravljanja obrambenim resursima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙