FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najavljena 2. izložba poslovnog obrazovanja Educa Plus

ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - U sklopu sajma informacijsketehnologije Info te sajma knjiga i učila Interliber, na Zagrebačkom ćese velesajmu od 9. do 13. studenog održati i izložba poslovnogobrazovanja i upravljanja ljudskim potencijalima Educa Plus, kojudrugu godinu zaredom organiziraju Zagrebački velesajam (ZV) i Hrvatskagospodarska komora (HGK).
ZAGREB, 20. listopada 2004. (Hina) - U sklopu sajma informacijske tehnologije Info te sajma knjiga i učila Interliber, na Zagrebačkom će se velesajmu od 9. do 13. studenog održati i izložba poslovnog obrazovanja i upravljanja ljudskim potencijalima Educa Plus, koju drugu godinu zaredom organiziraju Zagrebački velesajam (ZV) i Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Prema riječima direktora grupe sajmova ZV-a Berislava Čižmeka, ova je sajamska izložba prvi korak prema društvu znanja, a želja je organizatora da Educa Plus postane generator poduzetništva u području poslovnog usavršavanja, obrazovanja i razvoja ljudskih potencijala.

Ove će se godine, prema dosadašnjim prijavama, na toj sajamskoj izložbi predstaviti 30-ak izlagača, podjednako kao i lani, a riječ je o tvrtkama i obrazovnim institucijama iz Hrvatske, Njemačke, Austrije i Srbije i Crne Gore, rekao je Čižmek.

U sklopu te sajamske izložbe, 10. studenog na ZV-u će se održati i Međunarodna konferencija 'Razvoj rukovođenja ljudskim potencijalima', koja bi trebala okupiti ponajprije predstavnike gospodarstva, posebno menadžmenta.

Naime, rekla je pomoćnica direktorice Sektora za poslovno obrazovanje HGK Vesna Štefica, u Hrvatskoj još uvijek nije dovoljno razvijena svijet o potrebi cjeloživotnog obrazovanja, kao i o nužnosti usklađivanja obrazovnih programa potrebama gospodarstva.

Stoga će naglasak ovogodišnje Educe biti upravo na visokom školstvu, učenju stranih jezika, posebnim vještinama, razvoju komunikacijskih vještina i sl.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙