FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: otvoren sajam SASO 2004.

SPLIT, 20. listopada 2004. (Hina) - U Splitu, na predjelu Žnjan, danasje u nazočnosti brojnih gospodarstvenika i poduzetnika iz zemlje iinozemstva otvoren deveti po redu međunarodni sajam "SASO 2004", nakome sudjeluje 1200 domaćih i stranih izlagača iz 12 zemalja.
SPLIT, 20. listopada 2004. (Hina) - U Splitu, na predjelu Žnjan, danas je u nazočnosti brojnih gospodarstvenika i poduzetnika iz zemlje i inozemstva otvoren deveti po redu međunarodni sajam "SASO 2004", na kome sudjeluje 1200 domaćih i stranih izlagača iz 12 zemalja.

Ova privredna priredba objedinjuje nekoliko sajmova - graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata, strojeva i opreme, sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, te sajam elektronike, energetike i telekomunikacija. Riječ je o jednoj od najvećih ovogodišnjih gospodarskih priredbi u Hrvatskoj i regiji, rečeno na na svečanosti otvaranja.

Izaslanik pokrovitelja sajma predsjednika Republike Stipe Mesića, Radimir Čačić kazao je, otvarajući sajam, kako je splitski SASO zbog svoje gospodarske važnosti zaslužio veću potporu i njegov značaj moraju prepoznati svi počevši od lokalnih do središnjih vlasti.

Direktor tvrtke Sajam Split, koja je organizator Sasa, Igor Bagarić kazao je kako su zahvaljujući uspješnoj devetogodišnjoj organizaciji sajma stvoreni svi preduvjeti da grad Split postane sajamsko središte.

No, dodao je, za tako važnu gospodarsku manifestaciju još nije osiguran odgovarajući prostor.

Gradonačelnik Splita Miroslav Buličić istakao je da za daljnje kvalitetno održavanje Sasovih specijaliziranih sajmova, koji postaju sve poznatiji i među stranim gospodarstvenicima, treba osigurati najmanje 20.000 metara četvornih zatvorenog prostora. No, dodao je, zbog sporosti administracije na to još treba čekati.

Sajam SASO bit će otvoren do 24. listopada, a na njemu će se održati brojni stručni skupovi, predavanja i prezentacije o novostima u pojedinim gospodarskim granama. Održat će se i niz stručnih rasprava o aktualnim temama, između ostalog, i o bespravnoj gradnji.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙