FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTVOREN 7. OSJEČKI JESENSKI SAJAM

OSIJEK, 7. listopada 2004. (Hina) - U Osijeku je danas otvoren 7.Osječki jesenski sajam", na kojemu će do 10. listopada svoje proizvodei usluge predstaviti 140 izlagača iz Hrvatske, Slovenije te Srbije iCrne Gore.
OSIJEK, 7. listopada 2004. (Hina) - U Osijeku je danas otvoren 7. Osječki jesenski sajam", na kojemu će do 10. listopada svoje proizvode i usluge predstaviti 140 izlagača iz Hrvatske, Slovenije te Srbije i Crne Gore.

Uz poljoprivredu i prehranu područja izlaganja na ovogodišnjem sajmu, uz ostalo, su ekologija, zdrava hrana, oprema za graditeljstvo i stanovanje.

Svoju ponudu predstavit će nekoliko poslovnih banaka, štedionica i osiguravajućih društava, skupno će se predstaviti inovatori s područja Osječko-baranjske županije te poduzetnici koji djeluju pri osječkom Poduzetničkom inkubatoru "Bios".

Direktorica tvrtke "Osječki sajam" d.o.o. Nada Maglaić kazala je kako sajamske priredbe u Osijeku bilježe rast broja izlagača, ali da njihov daljnji razvoj iziskuje proširenje sajamskoga prostora kako bi se i tehnički udovoljilo uvjetima suvremenog sajmovanja.

Otvarajući "Jesenski sajam" osječki dogradoančelnik Ivan Bešlić ocijenio je kako su sajamske priredbe u Osijeku na putu oporavka te najavio da će u idućem proračunu biti uključen i projekt nove sajamske hale.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙