FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PULA: OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA I PRATEĆE INDUSTRIJE

PULA, 19. listopada 2004. (Hina) - Osmi međunarodni sajam automobila iprateće industrije "Euro auto Pula 2004", na kojemu sudjeluje 36izlagača koji predstavljaju 18 modela najpoznatijih i najprodavanijihmarki vozila iz Europe i svijeta, otvoren je danas na parkiralištu"Karolina" u Puli.
PULA, 19. listopada 2004. (Hina) - Osmi međunarodni sajam automobila i prateće industrije "Euro auto Pula 2004", na kojemu sudjeluje 36 izlagača koji predstavljaju 18 modela najpoznatijih i najprodavanijih marki vozila iz Europe i svijeta, otvoren je danas na parkiralištu "Karolina" u Puli.

Tijekom sajma održat će se i nekoliko premijera odnosno posjetitelji će moći razgledati najnovije modele "Škode octavije", "Honde accorda", novi "Audi A3 sport back" te najnoviji model motocikla "Harley Davidson".

Prema riječima Želimira Pavleka, direktora tvrtke "Alpe Adria expo", organizatora sajma, do nedjelje, 24. listopada izlagači će za posjetitelje upriličiti prigodne popuste do 30 posto, probne vožnje te akcije "staro za novo".

Na ovogodišnjem sajmu automobila i prateće industrije značajnija je i ponuda prateće autoindustrije, maziva, ulja, autokozmetike, opreme za motocikliste te leasing kuća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙