FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AMBIENTA: NAGRADE I PRIZNANJA NAJUSPJEŠNIJIM IZLAGAČIMA

ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 31.međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i pratećeindustrije "Ambienta 2004" danas su na Zagrebačkom velesajmu uručenenagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visoku razinuukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je slovenska tvrtka "Svead.d.".
ZAGREB, 15. listopada 2004. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 31. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta 2004" danas su na Zagrebačkom velesajmu uručene nagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je slovenska tvrtka "Svea d.d.".

Zlatnu plaketu i diplomu "Mobil optimum 2004" dobile su tvrtke Bernarda iz Pušćine za asortiman ležaja i madraca Simba, Sonata i Aloa Vera, tvrtka "Dallas Company" za ojastučenu kožnu garnituru Prezident, tvrtka "Finvest Corp" iz Čabra za asortiman elemenata za biblioteke Fractals te slovenska tvrtka "Svea" za kuhinjsku garnituru Brina.

Srebrnu plaketu i diplomu "Mobil optimum 2004" dobile su četiri tvrtke, a isti broj tvrtki dobilo je istoimenu brončanu plaketu i diplomu.

Posebno priznanje za ambijentalno izlaganje i kristalna skulptura pripala je tvrtki "Ancona" iz Đakova, a priznanje za ambijentalno izlaganje dobila je zagrebačka tvrtka "Anaks".

Dodijeljene su i pohvale za visoku ocjenu izloženih proizvoda na sajamskoj priredbi, a dobilo ih je sedam hrvatskih te tri slovenske tvrtke.

Priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo je 18 tvrtki, od kojih je 16 iz Hrvatske te dvije iz Slovenije.

Ovogodišnja Ambienta održava se do nedjelje, 17. listopada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙