FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTVOREN SAJAM NAMJEŠTAJA AMBIENTA

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Na izložbenim prostorimaZagrebačkog velesajma je u srijedu otvorena Ambienta, međunarodnisajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma je u srijedu otvorena Ambienta, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

Na 31. po redu sajmu će se do 17. listopada predstaviti 641 izlagač iz tridesetak zemalja.

Direktor Velesajma Davorin Spevec naglasio je da se Ambienta ove godine održava u izmijenjenoj koncepciji. Riječ je o pet tematskih cjelina - Namještaj za stanovanje, Kuhinje i kupaonice, Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata, Proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje te Repromaterijali, strojevi i alati za drvnu industriju.

U pet dana trajanja Ambiente će se na 40 tisuća četvornih metara izložbenog prostora moći razgledati proizvodi 271 domaćeg te 370 inozemnih izlagača. Tu su i dodatne izložbe - Međunarodni sajam umjetnina Zagreb Art Fair, izložba keramike Trofejni pehari te izložba radova Hrvatskog dizajnerskog društva.

Sajam je otvorila potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, koja je, osim izložbenih, naglasila značaj i popratnih stručnih događanja. Poput Poslovnog kluba - tradicionalnog razgovora gospodarstvenika iz drvnoprerađivačke industrije s predstavnicima Vlade te niza stručnih skupova, savjetovanja i prezentacija.

Potpredsjednica Vlade je rekla da bi ta događanja trebala doprinijeti repozicioniranju hrvatske drvne industrije na domaćem tržištu, ali i na tržištima Europe i svijeta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙