FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kesić-Šapić: Austrijski poduzetnici zainteresirani za ulaganja u Hrvatskoj

GRAZ/ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Program poticaja poduzetništvaMinistarstva gospodarstva, rada i poduzetništva s naglaskom napoduzetničke i slobodne zone prezentirala je danas na Jesenskom sajmuu Grazu državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić-Šapić.
GRAZ/ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Program poticaja poduzetništva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva s naglaskom na poduzetničke i slobodne zone prezentirala je danas na Jesenskom sajmu u Grazu državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić-Šapić.

U sklopu prezentacije posebno je obrađeno pitanje inozemnih ulaganja u slobodne zone kao velikog potencijala za snažnije otvaranje hrvatskog gospodarskog tržišta inozemnim investicijama.

Tijekom neslužbenih razgovora veliko su zanimanje za ulaganje u Hrvatskoj iskazali austrijski poduzetnici, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Austrija je prva po visini inozemnih ulaganja u Hrvatsku, sa udjelom od 25,7 posto u razdoblju od 1993. do kraja drugog polugodišta ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙