FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽUŽUL PRIMIO VOLKERA RUEHEA

ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskihposlova Miomir Žužul primio je u četvrtak u Zagrebu predsjednikaOdbora za vanjsku politiku njemačkog saveznog parlamenta VolkeraRuehea u sklopu njegovog radnog posjeta Hrvatskoj, priopćilo jeMinistarstvo vanjskih poslova.
ZAGREB, 14. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul primio je u četvrtak u Zagrebu predsjednika Odbora za vanjsku politiku njemačkog saveznog parlamenta Volkera Ruehea u sklopu njegovog radnog posjeta Hrvatskoj, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Žužul i Ruehe osvrnuli su se u razgovoru na suradnju Hrvatske s Međunarodnim kaznenim tribunalom u Haagu i razmijenili su mišljenja o regionalnoj suradnji te naporima koje Hrvatska poduzima pred pregovore o punopravnom članstvu u Europskoj uniji.

Ruehe, bivši njemački ministar obrane, naglasio je da Hrvatska na putu u Europsku uniju ima snage i mogućnosti pridonijeti ukupnoj političkoj stabilnosti regije te da primjerom pozitivno utječe na susjedne zemlje, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙