FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR ŽUŽUL PRIMIO NOVOG NJEMAČKOG VELEPOSLANIKA

ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova RepublikeHrvatske Miomir Žužul primio je u srijedu novoimenovanog veleposlanikaSavezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj Juergena AlfredaStaksa, koji mu je tom prigodom predao kopije vjerodajnica, priopćenoje iz Ministarstva vanjskih poslova.
ZAGREB, 29. rujna 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Miomir Žužul primio je u srijedu novoimenovanog veleposlanika Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj Juergena Alfreda Staksa, koji mu je tom prigodom predao kopije vjerodajnica, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Ministar Žužul i veleposlanik Staks u razgovoru su potvrdili da su bilateralni odnosi Republike Hrvatske i Savezne Republike Njemačke vrlo dobri i prijateljski.

Razmijenjena su mišljenja o važnim pitanjima stabilnosti, suradnje s Međunarodnim kaznenim sudom u Haagu i regionalne suradnje, ističe se u priopćenju.

Veleposlanik Staks naglasio je da će njegova zemlja pružiti Hrvatskoj svu pomoć i podršku na putu približavanja i pridruživanja euroatlantskim integracijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙