FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NJEMAČKI PARLAMENTARAC ZADUŽEN ZA RH U POSJETU SABORU

ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Klaus Peter Willsch, zastupnik unjemačkom parlamentu zadužen za RH, posjetio je u četvrtak Hrvatskisabor i razgovarao s predsjednikom saborskog Odbora za unutarnjupolitiku i nacionalnu sigurnost Ivanom Jarnjakom i predsjednikomOdbora za vanjsku politiku Gordanom Jandrokovićem, priopćio jeHrvatski sabor.
ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - Klaus Peter Willsch, zastupnik u njemačkom parlamentu zadužen za RH, posjetio je u četvrtak Hrvatski sabor i razgovarao s predsjednikom saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ivanom Jarnjakom i predsjednikom Odbora za vanjsku politiku Gordanom Jandrokovićem, priopćio je Hrvatski sabor.

U razgovorima je istaknuta plodna suradnja Njemačke i Hrvatske na razini parlamenata. Uskoro će se u Bundestagu formirati parlamentarna skupina Njemačko-hrvatskog prijateljstva, koja u Saboru već postoji, pa će se uspostaviti veze i na toj razini.

Willsch je istaknuo kako će Bundestag pomagati Hrvatskoj u njenim pregovorima s Europskom unijom.

Razgovaralo se i o mjerama za uspješna ulaganja u Hrvatsku, osobito na području malog i srednjeg poduzetništva, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙