FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK: POSLOVNI SUSRETI S INDIJSKIM OBRTNICIMA I PODUZETNICIMA

ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski i indijski obrtnici ipoduzetnici metaloprerađivačke i plastičarske djelatnosti razgovaralisu danas u Hrvatskoj obrtničkoj komori (HOK) o mogućoj poslovnojsuradnji, koja je, kako je rečeno, za obje zemlje vrlo perspektivna,priopćeno je iz HOK-a.
ZAGREB, 13. listopada 2004. (Hina) - Hrvatski i indijski obrtnici i poduzetnici metaloprerađivačke i plastičarske djelatnosti razgovarali su danas u Hrvatskoj obrtničkoj komori (HOK) o mogućoj poslovnoj suradnji, koja je, kako je rečeno, za obje zemlje vrlo perspektivna, priopćeno je iz HOK-a.

Kako je istaknuo izvršni direktor indijske Agencije za malo gospodarstvo i izvoz Arun Goel, u Hrvatskoj vide strateškog partnera za povezivanje s tržištem Europske unije.

Predsjednik Ceha proizvodnog obrta HOK-a Zdravko Golub istaknuo je kako je u Cehu okupljeno 17.000 hrvatskih obrtnika. Naglasio je kako je ovaj susret važan jer daje mogućnost i jednima i drugima da prošire i unaprijede svoju proizvodnju te osvoje nova tržišta.

Poslovni razgovori organizirani su na inicijativu Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj, a u suradnji s indijskom Agencijom za malo gospodarstvo i izvoz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙