FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U okviru ZFF-a filmovi o ljudskim pravima

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U okviru Zagreb film festivala(ZFF), od 12. do 16. listopada, bit će prikazano pet dokumentarnihfilmova o ljudskim pravima u Galeriji zagrebačkoga Studentskog centrai Teatru Itd.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - U okviru Zagreb film festivala (ZFF), od 12. do 16. listopada, bit će prikazano pet dokumentarnih filmova o ljudskim pravima u Galeriji zagrebačkoga Studentskog centra i Teatru Itd.

Riječ je o izboru iz recentnih ostvarenja svjetske kinematografije kojima je zajedničko bavljenje različitim temama iz područja ljudskih prava.

Prikazat će se austrijski film "To nikada nećeš razumjeti" redateljice Anje Salomonowitz, hrvatski film "Lora-svjedočanstva" Nenada Puhovskog, njemački film "Mirotvorci i žene" redateljice Karin Jurschick, grčki film "Put prema zapadu" Kyriakosa Katzourakisa i meksički film "Pasija Marie Elene" u režiji Mercedes Moncada Rodriquez.

Drugi Festival filma o ljudskim pravima održat će se od 10. do 17. prosinca u Zagrebu i bit će prikazano tridesetak dokumentarnih i igranih filmova, u organizaciji Udruženja za razvoj kulture i Multimedijalnoga instituta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙