FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani hrvatskog turizma u Cavtatu 27.-29. listopada

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Tradicionalno godišnje okupljanjeturističkih djelatnika po završetku sezone "Dani hrvatskog turizma" uorganizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održat će se i ovegodine u Hotelu Croatia u Cavtatu, od 27. do 29. listopada.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Tradicionalno godišnje okupljanje turističkih djelatnika po završetku sezone "Dani hrvatskog turizma" u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održat će se i ove godine u Hotelu Croatia u Cavtatu, od 27. do 29. listopada.

Uz brojne radne sastanke strukovnih turističkih udruga tijekom Dana održat će se i sjednica Turističkog vijeća HTZ-a te nekoliko stručnih skupova među kojima iz HTZ-a posebno izdvajaju onaj na temu "Hrvatska u svjetskom turističkom okruženju" (28. listopada), na kojem se uz domaće očekuju i govornici iz inozemstva.

Zadnjeg dana, 29. listopada, predviđeno je održavanje III. susreta hrvatskih turističkih djelatnika s predstavnicima hrvatske Vlade na temu "Turistička 2004. i 2005. godina".

Istoga dana, u večernjim satima održat će se i svečanost dodjele ovogodišnjih nagrada i priznanja iz HTZ-ove akcije "Volim Hrvatsku" - Plavih i Zelenih cvijetova (za najuređenija turistička mjesta primorske odnosno kontinentalne Hrvatske) te najboljim turističkim djelatnicima godine.

Od ostalih događanja tijekom Dana organizatori ističu i "workshop" direktora predstavništava HTZ-a u inozemstvu s predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva.

Dani hrvatskog turizam u Cavtatu održavaju se pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića i predsjednika hrvatske Vlade Ive Sanadera te uz pokroviteljstvo Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙