FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Generalturistu 15 posto bolja prodaja skijanja

ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - U zagrebačkoj putničkoj agencijiGeneralturist zadovoljni su rezultatima ovoljetnog i posezonskogdijela turističke sezone, kada su zabilježili u prosjeku 5 do 10 postoviše putnika nego lani, a trenutno bilježe i 15 posto bolju prodajuskijaških aranžmana nego lani.
ZAGREB, 7. listopada 2004. (Hina) - U zagrebačkoj putničkoj agenciji Generalturist zadovoljni su rezultatima ovoljetnog i posezonskog dijela turističke sezone, kada su zabilježili u prosjeku 5 do 10 posto više putnika nego lani, a trenutno bilježe i 15 posto bolju prodaju skijaških aranžmana nego lani.

Do sada su u toj agenciji prodali oko tri tisuće skijaško-zimskih aranžamana, a kako je na današnjem susretu s novinarima istaknula voditeljica korporativnih komunikacija Maja Weber, očekuju da će u predstojećoj zimskoj sezoni premašiti lanjske brojke, kada je preko njih na skijanje i zimski odmor putovalo oko devet tisuća hrvatskih građana.

Trenutno su, kaže, najtraženija skijališta i zimski centri u Italiji, Austriji i Sloveniji, a više od 70 posto prodanih aranžmana odnosi se na termin školskih zimskih praznika.

Uz to, u toj agenciji, napominje Weber, ove godine, temeljem već pristiglih rezervacija, očekuju i 10 posto bolju prodaju božićnih i novogodišnjih putovanja nego lani, posebno u europske gradove i u daleke destinacije.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙