FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VARALA ZAGREPČANE OBEĆAVAJUĆI KREDITE I POSAO

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je40-godišnju ženu zbog sumnje da je prevarila veći broj građanaobećavajući im brzu realizaciju kredita za stanove iz poticajnestanogradnje ili brzo zapošljavanje, a svoje navodne uslugenaplaćivala je između tisuću i šest tisuća eura.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 40-godišnju ženu zbog sumnje da je prevarila veći broj građana obećavajući im brzu realizaciju kredita za stanove iz poticajne stanogradnje ili brzo zapošljavanje, a svoje navodne usluge naplaćivala je između tisuću i šest tisuća eura.

Policija je izvijestila da 40-godišnjakinju tereti za četiri prijevare u kojima je građanima uzela 57 tisuća kuna, no kriminalistička obrada se nastavlja zbog sumnje da su još neki Zagrepčani prevareni.

Žena je privedena u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, a prijevare za koje je prijavljena navodno je počinila od početka 2003. do rujna ove godine.

U policiji tvrde da je osumnjičena žrtve dovodila u zabludu, obećavajući im brzu realizaciju kredita za stanove iz poticajne stanogradnje ili brzo zapošljavanje, no način na koji je varala u policiji nisu objasnili.

U njezinom stanu i drugim prostorijama pronađena je razna korespondencija koja, kažu u policiji, potvrđuje njihove sumnje.

Osumnjičena do sada nije bila evidentirana u policiji, a njezin identitet nije otkriven.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙