FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KRIŽEVCI: 7. ŽUPANIJSKI OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM

KRIŽEVCI, 1. listopada 2004. (Hina) - Na 7. obrtničkom i gospodarskomsajmu Koprivničko-križevačke županije, koji je otvoren danas uKriževcima, predstavlja se oko 200 izlagača iz sjeverozapadneHrvatske, te gosti iz Italije, Mađarske, Slovenije i Bugarske.
KRIŽEVCI, 1. listopada 2004. (Hina) - Na 7. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije, koji je otvoren danas u Križevcima, predstavlja se oko 200 izlagača iz sjeverozapadne Hrvatske, te gosti iz Italije, Mađarske, Slovenije i Bugarske.

Otvarajući sajam, koprivničko-križevački župan Josip Friščić, naglasio je važnost županijskih kredita u poticanju poduzetništva i proizvodnji hrane. Do sada je kredite, u ukupnom iznosu 170 milijuna kuna, iskoristilo oko 700 poduzetnika, među kojima 42 mlada i žena. Novim razvojnim programima na području županije otvoreno je i 1.096 novih radnih mjesta, istaknuo je.

Partner ovogodišnje sajma je Međimurska županija, a župan te županije Branko Levačić i župan Frišćić potpisali su i sporazum o suradnji dviju susjednih županija.

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije otvoren je do nedjelje, a ove je godine u znaku razvoja ruralnog turizma u križevačkom kraju, te izložbe voća voćara Koprivničko-križevačke županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙