FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BERLIN: HRVATSKI IZLAGAČI NA SAJMU INNOTRANS

BERLIN/ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Na međunarodnom sajmutransportne tehnologije InnoTrans 2004. koji je danas počeo u Berlinu,među više od 1000 izlagača iz 34 zemlje sudjeluje i više hrvatskihtvrtki.
BERLIN/ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Na međunarodnom sajmu transportne tehnologije InnoTrans 2004. koji je danas počeo u Berlinu, među više od 1000 izlagača iz 34 zemlje sudjeluje i više hrvatskih tvrtki.

Na sajmu, koji će trajati do 24. rujna, na velikom zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore predstavljaju se Hrvatske željeznice (HŽ), Tvornica željezničkih vozila Gredelj, Altpro i Končar.

Hrvatske željeznice prvi će se put, osim prisustvom na štandu, predstaviti i izlaganjem svojih dvaju vagona moderniziranih u TŽV-u Gredelj i to vagonom za spavanje WL i vagonom drugog razreda s odjeljcima.

Na berlinskom sajmu će se održati i niz popratnih stručnih skupova te sastanak o željeznici koji će okupiti ministre i predstavnike ministarstava prometa zemalja središnje i istočne Europe, te Azije i predsjednike uprava željezničkih poduzeća iz tih zemalja.

Osobiti naglasak sajma ove godine je na željezničkom prometu, pa će na dva kilometra tračnica vanjskog izložbenog prostora bit će izložen čitav niz željezničkih vozila. Organizatori predviđaju da će upravo taj dio izložbe biti i najveća atrakcija za posjetitelje i jedan od najzanimljivijih dijelova sajma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙