FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

69. Zlatna igla Zagreba 7. studenoga

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Tradicionalna obrtničko-modnamanifestacija "69. Zlatna igla Grada Zagreba", na kojoj će svoje modnenovitete (odjeću, obuću, šešire, torbice, nakit i drugo) predstaviti24 obrtničke radionice, održat će se 7. studenoga u Kristalnoj dvoranizagrebačkog Hotela Opera.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Tradicionalna obrtničko-modna manifestacija "69. Zlatna igla Grada Zagreba", na kojoj će svoje modne novitete (odjeću, obuću, šešire, torbice, nakit i drugo) predstaviti 24 obrtničke radionice, održat će se 7. studenoga u Kristalnoj dvorani zagrebačkog Hotela Opera.

Najavljujući ovogodišnju "Zlatnu iglu" na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Udruženja obrtnika Zagreba Ivan Obad naglasio je da je to jedna od najjačih godišnjih obrtničkih manifestacija čiji ugled sve više raste. To pokazuje, kaže, i sve veće zanimanje obrtnika za sudjelovanjem, ne samo iz Zagreba nego i iz drugih hrvatskih gradova. Napomenuo je da će se i ove godine revija održati pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, dok su podršku dali Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Turistička zajednica Grada Zagreba.

Uz modne obrtnike na reviji će se predstaviti i cvjećarnice, kozmetički i frizerski saloni, zlatari, kišobranari i krznari, a modele će nositi 40-ak manekenki iz najboljih modnih agencija.

Organizator revije je Udruženje obrtnika Zagreba, koje ove godine obilježava 100 godina postojanja, producentica je Sandra Vranješ, a redatelj priredbe je Krešimir Dolenčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙