FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKE TVRTKE NA BERLINSKOM SAJMU TRANSPORTA

BERLIN, 21. rujna 2004. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa irazvitka Božidar Kalmeta ocijenio je danas da je nastup hrvatskihgospodarstvenika na berlinskom sajmu transportne tehnologije velikastvar za hrvatske proizvođače, te da su oni na sebe svratili pozornostpotencijalnih kupaca.
BERLIN, 21. rujna 2004. (Hina) - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta ocijenio je danas da je nastup hrvatskih gospodarstvenika na berlinskom sajmu transportne tehnologije velika stvar za hrvatske proizvođače, te da su oni na sebe svratili pozornost potencijalnih kupaca.

Naši proizvođači u Berlinu nude hrvatski proizvod, proizvod domaće pameti, na našem se štandu doista moglo vidjeti da Hrvatska ima što ponuditi kada je u pitanju željeznička tehnologija i sve vezano oko nje, da imamo dobrih i velikih i malih tvrtki, istaknuo je Kameta koji je nakon svečanog otvaranja sajma obišao hrvatski postav i razgovarao s predstavnicima pet hrvatskih tvrtki koje se predstavljaju na berlinskom sajmu.

Na zajedničkom štandu Hrvatske gospodarske komore na Međunarodnom sajmu transportne tehnologije Innotrans 2004. izlažu Hrvatske željeznice, Tvornica željezničkih vozila Gredelj, Altpro, Končar i Elektrokem iz Sesveta.

Na najvećem sajmu transportne tehnologije u svijetu sudjeluje 1.362 izlagača iz 35 zemalja na prostoru od 80 tisuća kvadratnih metara i na prostoru od 2 kilometra željezničkih tračnica.

Organizatori na sajmu koji se održava do 24. rujna uz ostalo očekuju čak 35 tisuća stručnih posjetitelja.

Tijekom sajma održat će se i niz popratnih stručnih skupova te sastanak na vrhu o željeznici koji će okupiti ministre i predstavnike ministarstava prometa zemlje središnje i istočne Euorpe, te Azije i predsjednike uprava željezničkih poduzeća iz tih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙