FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste suhe, vidljivost dobra

ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Glavnim cestovnim smjerovima uHrvatskoj prometuje se nesmetano, ceste su suhe, a vidljivost jedobra, dok mjestimice magla smanjuje vidljivost na cestama kroz gorja,izvijestio je jutros u 7,15 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 30. rujna 2004. (Hina) - Glavnim cestovnim smjerovima u Hrvatskoj prometuje se nesmetano, ceste su suhe, a vidljivost je dobra, dok mjestimice magla smanjuje vidljivost na cestama kroz gorja, izvijestio je jutros u 7,15 sati Hrvatski auto-klub.

Tijekom dana, s jačanjem intenziteta prometa mogući su kraći zastoji na dionicama cesta na kojima traju radovi, te na prilaznima cestama većih gradova i mjesta.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti D8 u mjestu Žaborići, promet se preusmjerava na D58 Trogir-Boraja-Šibenik.

Zbog sanacije kolnika još je danas zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Promet ide obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Za sav je promet zatvorena dionica D503 Polača-Šopot, pa se promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu odvija smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu.

Zbog asfaltiranja kolnika, danas do 18 sati dionica D31 Velika Gorica-Gornji Viduševac-D6, zatvara se za sav promet na relaciji Pokupska Slatina-Donje Taboriąte. Prometuje se obilazno relacijom: Glina-Petrinja-Žažina-Letovanić-Pokupsko (i obratno).

Do 1. listopada, zbog obnove propusta, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Do 23. listopada, obnavlja se most na kanalu Biđ pa je dionica D7 Vrpolje-Velika Kopanica zatvorena za -sav promet. Obilazak je: Vrpolje-Donji Andrijevci-Divoševci-Velika Kopanica.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet na izlazu iz Hrvatske.

Na ostalim graničnim prijelazima sva vozila prolaze bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙