FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje jakosti i odvija se nesmetano

ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Promet je srednje jakosti i odvija seuglavnom nesmetano, osim na dionicama na kojima su u tijeku radovi naobnovi kolnika, a odroni kamenja i zemlje mogući su na cestama ugorskim predjelima i na Jadranskoj magistrali, izvijestio je popodneHrvatski auto-klub .
ZAGREB, 28. rujna 2004. (Hina) - Promet je srednje jakosti i odvija se uglavnom nesmetano, osim na dionicama na kojima su u tijeku radovi na obnovi kolnika, a odroni kamenja i zemlje mogući su na cestama u gorskim predjelima i na Jadranskoj magistrali, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub .

Zbog sanacije kolnika do 30. rujna zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Promet ide obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Na autocesti A1, Zagreb-Split, zatvoren je preticajni trak u desnoj cijevi tunela Brinje u smjeru Splita, a do 16 sati biti će zatvorena i lijeva cijev tunela Brinje u smjeru Zagreba pa će se promet odvijati dvosmjerno desnom cijevi tunela Brinje.

Za sav je promet zatvorena dionica D503 Polača-Šopot, te se sav promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu odvija smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu.

Do 29. rujna zbog asfaltiranja kolnika, svakodnevno od 8 do18 sati dionica D31 Velika Gorica -Gornji Viduševac-D6, zatvara se za sav promet na relaciji Pokupska Slatina-Donje Taborište. Prometuje se obilazno relacijom: Glina-Petrinja-Žažina-Letovanić-Pokupsko (i obratno).

Do 1. listopada, zbog obnove propusta, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Na graničnom prijelazu Bajakovo povremeno je pojačan promet teretnih vozila na izlazu iz Hrvastke, a na GP Macelj na ulazu u Hrvatsku.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se uglavnom nesmetano.

Na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo obavlja se razminiranje (s bosanske strane). Vozila se propuštaju svaki puni sat, po sat vremena.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙