FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre i skliske

ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Na širem području kontinentalnog isjeverozapadnog dijela Hrvatske ceste su mokre i skliske od kiše kojapada, a na autocesti Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-tunel Tuhobićpuše vjetar umjerene jačine, izvijestio je večeras Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 15. rujna 2004. (Hina) - Na širem području kontinentalnog i sjeverozapadnog dijela Hrvatske ceste su mokre i skliske od kiše koja pada, a na autocesti Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-tunel Tuhobić puše vjetar umjerene jačine, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Zbog mokrog kolnika, uslijed kiše koja pada na autocesti A1 dionica Bosiljevo 2 - Žuta Lokva, kod obilaznice budućeg tunela Mala Kapela, te magle koja smanjuje vidljivost, česte su manje prometne nesreće, pa HAK upozorava vozače da prilagode brzinu uvjetima na cesti.

U ostalom dijelu Hrvatske promet je srednjeg intenziteta i odvija se bez posebnih ograničenja.

Za sav je promet, do daljnjega, zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižnja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka ide obilazno D8-D54-lokalna cesta-Maslenica.

Do 1. listopada, zbog obnove propusta, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Na graničnim prijelazima Bregana, Županja i Bajakovo pojačan je promet osobnih i teretnih vozila, no nema dužih čekanja na prijelaz granice.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙