FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez zastoja, ponegdje magla

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja,po suhim kolnicima, magla je mjestimice, na cestama u Posavini, dijeluSlavonije, Like, Gorskog kotara i sjeverozapadne Hrvatske, izvijestioje jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez zastoja, po suhim kolnicima, magla je mjestimice, na cestama u Posavini, dijelu Slavonije, Like, Gorskog kotara i sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Posebice je gusta magla na pojedinim dionicama autocesta Zagreb-Karlovac-Rijeka, Otočac-Gornja Ploča, Ivanja Reka-Lipovac, Velika Ves-Zaprešić-Zagreb i Goričan-Varaždin-Zagreb.

Za sav je promet, zbog sanacije kolnika, zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Do 30. rujna, promet će ići obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Na dijelu autoceste A6, Rijeka-Zagreb, između Jastrebarskog i Karlovca (od 26. do 35. kilometra) zbog obnove asfalta (do 30. rujna) zatvoren je sjeverni kolnički trak, pa se vozi južnim, dvosmjerno i otežano.

Zbog radova na sjevernom kolniku Zagrebačke obilaznice od Ivanje Reke (Mosta Sava) prema Buzinu (od 198. do 194. kilometra) vozi se dvosmjerno, južnim kolničkim trakom, a na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom (od 193+300 do 188. kilometra) promet se odvija samo voznim trakom. Na svim tim mjestima u prometnim "špicama" mogući su i dulji zastoji. HAK savjetuje korištenje prometnica kroz grad Zagreb.

U Zagrebu, gradnja nadvožnjaka utječe na protočnost križanja Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.

Na graničnim prijelazima prometuje se bez zastoja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙