FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednjeg intenziteta

ZAGREB, 19. rujna 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim smjerovima uHrvatskoj promet je srednjeg intenziteta i uglavnom se odvija bezvećih opterećenja, a tijekom dana mogući su kraći zastoji na dionicamacesta na kojima su u tijeku radovi, izvijestio je u 11,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 19. rujna 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim smjerovima u Hrvatskoj promet je srednjeg intenziteta i uglavnom se odvija bez većih opterećenja, a tijekom dana mogući su kraći zastoji na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi, izvijestio je u 11,30 sati Hrvatski auto-klub.

Danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama zabrana je vožnje teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na dijelu autoceste Zagreb-Karlovac, između 26. i 35. kilometra, zbog sanacije kolnika za sav je promet zatvorena (do 30. rujna) sjeverna kolna traka. Promet se tom dionicom, od Jastrebarskog prema Karlovcu, odvija dvosmjerno južnim kolničkim trakom.

Do 1. listopada, zbog obnove propusta, zatvorena je dionica ceste D5 Veliki Zdenci-Donji Daruvar, a za to se vrijeme vozi obilazno: Grubišno Polje-Ivanovo Selo-Donji Daruvar i obratno.

Na graničnom prijelazu Županja pojačan je promet osobnih vozila na ulazu u Hrvatsku, a na GP Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila. No, za sada nisu zabilježena duža čekanja na prijelaz granice ni na jednom graničnom prijelazu.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙