FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Radovi na dionici državne ceste Polača-Šopot

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi se bezpoteškoća i po suhim kolnicima, izvijestio je u 11,15 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi se bez poteškoća i po suhim kolnicima, izvijestio je u 11,15 sati Hrvatski auto-klub.

Od 10 sati za sav je promet zbog radova zatvarena dionica državne ceste D503 Polača-Šopot, pa će se sav promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu, do završetka radova odvijati smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu. Obilazak je propisno označen.

Za sav je promet, zbog sanacije kolnika, zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Do 30. rujna, promet će ići obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Do završetka geodetskih ispitivanja na dionici autoceste, A1 Split-Zagreb, od Vijadukta Obilje do Čvora Otočac u duljini od 4 kilometra u smjeru Zagreba, promet će se odvijati dvosmjerno jednom kolničkom trakom.

Granični prijelazi uredno su prohodnia, a pojačan je izlaz teretnih vozila preko Bajakova.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙