FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Paškim mostom smiju samo osobna vozila

ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreb,od čvora Kikovica do čvora Oštrovica, promet se odvija usporeno zbogjakog vjetra, a Paškim mostom zbog bure smiju voziti samo osobnavozila, izvijestio je večeras u 19,20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 25. rujna 2004. (Hina) - Dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do čvora Oštrovica, promet se odvija usporeno zbog jakog vjetra, a Paškim mostom zbog bure smiju voziti samo osobna vozila, izvijestio je večeras u 19,20 sati Hrvatski auto-klub.

Krčki i Maslenički most te Jadranska magistrala prohodni su za sav promet.

U središnjoj i mjestimice istočnoj Hrvatskoj te na srednjem Jadranu kolnici su mokri i skliski, a mogući su i odroni kamenja.

Na D1 u Mostanju južno od Turnja dogodila se prometna nesreća zbog koje do daljnjega, prometna policija preusmjerava promet kroz Karlovac.

Zbog sanacije kolnika zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Promet ide obilazno: D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja, te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Za sav je promet zatvorena dionica D 503 Polača-Šopot, te se sav promet na relaciji Biograd-Benkovac do spoja na autocestu odvija smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Benkovac, odnosno Biograd-Pakoštane-Vrana sa spojem na autocestu.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj pojačan je promet teretnih, a na Bregani i Macelju i osobnih vozila na izlazu iz Hrvatske. Na ostalim prijelazima sva vozila prometiju uredno.

S Mišnjaka na Rabu trajekt prema Jablancu plovi redovito. Iz grada Raba plovi trajekt prema Lunu na Pagu.

Redovita linija prema otoku Pagu još je obustavljena zbog jake bure.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙