FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje jačine, posvuda magla

ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - Promet je uglavnom srednje jačine,ceste su pretežno suhe, magle jutros ima u svim dijelovima Hrvatske, avidljivost je mjestimice smanjena na 50 do 150 metara, izvijestio jejutros u 6,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. rujna 2004. (Hina) - Promet je uglavnom srednje jačine, ceste su pretežno suhe, magle jutros ima u svim dijelovima Hrvatske, a vidljivost je mjestimice smanjena na 50 do 150 metara, izvijestio je jutros u 6,30 sati Hrvatski auto-klub.

Od danas do 30. rujna, zbog sanacije kolnika, za sav će promet biti zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Oštrovica. Za vrijeme radova promet će se odvijati obilazno D32 od čvora Delnice do Gornjeg Jelenja te dalje županijskom cestom do čvora Oštrovica i obratno.

Na dijelu autoceste Zagreb-Karlovac, između 26. i 35. kilometra zbog obnove kolnika zatvoren (do 30. rujna) je sjeverni kolnički trak, pa se vozi južnim dvosmjerno i otežano.

Zbog radova na sjevernom kolniku Zagrebačke obilaznice od Ivanje Reke (Mosta Sava) prema Buzinu (od 198. do 194. kilometra) vozi se dvosmjerno, južnim kolničkim trakom, a na dijelu od čvora Buzin prema Lučkom promet se odvija samo voznim trakom. Na svim tim mjestima u prometnim "špicama" mogući su i dulji zastoji. HAK savjetuje korištenje prometnica kroz grad Zagreb.

U Zagrebu su, pak, zastoji mogući na raskrižju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste, zbog izgradnje nadvožnjaka.

Graničnim prijelazima promet teče bez problema.

Trajekti plove redovito po voznom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙