FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koncert Zagrebačke filharmonije u Vukovaru

VUKOVAR,25. rujna(HINA) - Zagrebačka filharmonija, pod ravnanjempočasnog šefa dirigenta, maestra Milana Horvata, održala je večeraskoncert u župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.
VUKOVAR,25. rujna(HINA) - Zagrebačka filharmonija, pod ravnanjem počasnog šefa dirigenta, maestra Milana Horvata, održala je večeras koncert u župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

Na programu je bila 5. simfonija u cis-molu Gustava Mahlera čijom su izvedbom sinoć u Zagrebu, zagrebački filharmoničari i započeli ovogodišnju koncertnu sezonu.

Koncert u Vukovaru održan je u povodu 85. rođendana maestra Milana Horvata, čija suradnja s Zagrebačkom filharmonijom traje od 1956. godine.

Večerašnje gostovanje u Vukovaru peti je posjet Zagrebačke filharmonije tome gradu. Prvi koncert u Vukovaru Zagrebačka filharmonija održala je 1998. godine, u perivoju Dvorca Eltz, na samom početku povratka i obnove Vukovara.

Organizatori večerašnjeg koncerta Zagrebačke filharmonije u Vukovaru su vukovarski Gradski muzej i Franjevački samostan u Vukovaru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙