FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MADONNA ZAVRŠAVA TURNEJU U LISABONU GDJE NASTUPA PRVI PUT

LISABON, 13. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američka pjevačica Madonnazavršava svjetsku turneju "Re-Invention Tour", koja je počela usvibnju u SAD-u, s dva željno očekivana koncerta u Lisabonu uponedjeljak i utorak, gdje nastupa prvi put.
LISABON, 13. rujna 2004. (Hina/AFP) - Američka pjevačica Madonna završava svjetsku turneju "Re-Invention Tour", koja je počela u svibnju u SAD-u, s dva željno očekivana koncerta u Lisabonu u ponedjeljak i utorak, gdje nastupa prvi put.

Oba koncerta predviđena u Paviljonu Atlantika u Lisabonu, koji ima 12 tisuća mjesta, već su nekoliko tjedana rasprodana. Ulaznice su razgrabljene samo nekoliko sati nakon puštanja u prodaju.

Portugalski fanovi masovno su se angažirali oko dolaska zvijezde u Portugal objavljivanjem peticije na Internetu.

Među gledateljima očekuju se i brojni Španjolci jer pjevačica nije predvidjela koncerte u susjednoj Španjolskoj. Lisabonski koncert trebao bi se snimiti i izdati sljedećih mjeseci u DVD izdanju.

Koncerti u sklopu "Re-Invention Toura", prve svjetske turneje Madonne nakon 2001., održani su prije Lisabona u Manchesteru, Londonu, Dublinu i Parizu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙