FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEKA: PREDANI KLJUČEVI 32 STANA PO POS-u

RIJEKA, 24. rujna 2004. (Hina) - Novim vlasnicima danas su predaniključevi 32 stana u zgradi koja je u riječkom naselju Srdočimaizgrađena po Programu poticane stanogradnje.
RIJEKA, 24. rujna 2004. (Hina) - Novim vlasnicima danas su predani ključevi 32 stana u zgradi koja je u riječkom naselju Srdočima izgrađena po Programu poticane stanogradnje.

Cijena četvornog metra stambene površine za korisnike programa je 886 eura.

Na prigodnoj svečanosti čestitke su vlasnicima stanova uputili predsjednik Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Vladimir Goatti i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Nova 32 stana nalaze se u jednoj od triju zgrada koje će na Srdočima biti izgrađene po POS-u. Radovi na dvjema zgradama su završeni, a ključevi predani vlasnicima.

Nakon dovršetka izgradnje posljednje zgrade potkraj ove godine, u naselju Srdoči bit će u trima zgradama ukupno 114 stanova izgrađenih po POS-u, vrijednih ukupno 39 milijuna kuna.

Novac za izgradnju osigurala je Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, a riječka Gradska uprava ulaže u infrastrukturu oko 9 milijuna kuna. Izvođač radova je križevački Radnik, a gradnju nadzire Arhing trade iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙