FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U BERLINU KONGRES O STANOGRADNJI U TRANZICIJSKIM ZEMLJAMA

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Organizacija Ujedinjenih naroda zaljudske naseobine (UN HABITAT) i Europsko udruženje stambenihštedionica organizatori su kongresa "Financiranje stanogradnje utranzicijskim zemljama te zemljama u razvoju - iskustva i izazovi"koja će se održati u Berlinu 23. i 24. rujna.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Organizacija Ujedinjenih naroda za ljudske naseobine (UN HABITAT) i Europsko udruženje stambenih štedionica organizatori su kongresa "Financiranje stanogradnje u tranzicijskim zemljama te zemljama u razvoju - iskustva i izazovi" koja će se održati u Berlinu 23. i 24. rujna.

Cilj kongresa, na kojem će svoja iskustva predstaviti 30-ak izlagača iz brojnih država i međunarodnih institucija, među kojima i predstavnici stambenih štedionica u Hrvatskoj, je imenovati izazove kojima se političari i financijske institucije moraju pozabaviti u iznalaženju novih rješenja.

Na kongresu će sudjelovati predstavnici Europskog udruženja stambenih štedionica, guverneri, predsjednici i članovi nadzornih odbora brojnih svjetskih banaka, međunarodni financijski savjetnici, predstavnici raznih ministarstava, državnih uprava za graditeljstvo i prostorno planiranje.

Program kongresa obuhvaća teme poput preduvjeta za stvaranje sustava financiranja stanogradnje, poboljšanja mogućnosti financiranja projekata stanogradnje u tranzicijskim zemljama, svjetska iskustva o primjeni takvih sustava, smjernice za primjenu rješenja financiranja stanogradnje u tranzicijskim zemljama te primjena stečenih saznanja.

Tijekom kongresa održat će se i susret s hrvatskim novinarima na temu projekta stanogradnje i mogućnosti međufinanciranja u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙