FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAJAM "PROIZVODI HRVATSKOG SELA" OVOGA VIKENDA U ZAGREBU

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Treći po redu sajam "Proizvodihrvatskog sela" održat će se ovoga vikenda, 11. i 12. rujna, naprostoru Boćarskog kluba Zrinjevac u Zagrebu.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Treći po redu sajam "Proizvodi hrvatskog sela" održat će se ovoga vikenda, 11. i 12. rujna, na prostoru Boćarskog kluba Zrinjevac u Zagrebu.

Na sajmu će se, kako je istaknuo Damir Kovačić iz tvrtke za konzalting u poljoprivredi Agrarno savjetovanje, predstaviti 80 izlagača, što je desetak posto više nego prošle godine. Očekuje se, dodao je Kovačić, da će Sajam posjetiti između 10 i 15 tisuća posjetitelja.

Ovogodišnji će Sajam okupiti ponajbolje proizvođače mesnih delicija, sireva, meda i proizvoda od meda, slastica i pekarskih proizvoda, vina, rakije i eko proizvoda.

Također, Sajam je mjesto promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela; hrane i pića, proizvoda kućne radinosti i tradicijskih obrta.

Cilj je Sajma povećanje konkurentnosti proizvoda hrvatskog sela i poticanje poljoprivrednih proizvođača da se usmjere na stvaranje proizvoda i usluga veće vrijednosti

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, a organizatori priredbe su Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu i tvrtka Agrarno savjetovanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙