FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VINKOVCI: OTVOREN SAJAM GOSPODARSTVA I OBRTNIŠTVA

VINKOVCI, 17. rujna 2004. (Hina) - U sklopu folklorne, kulturne igospodarske manifestacije "39. vinkovačkih jeseni" danas je uVinkovcima otvoren Vinkovački jesenski sajam gospodarstva iobrtništva.
VINKOVCI, 17. rujna 2004. (Hina) - U sklopu folklorne, kulturne i gospodarske manifestacije "39. vinkovačkih jeseni" danas je u Vinkovcima otvoren Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva.

Na više od 2.500 metara četvornih zatvorenog i otvorenog sajamskog prostora proizvode i usluge iz područja prehrambene industrije, obrtništva i šumarstva izložilo je stotinjak izlagača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Sajam je otvorio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković koji je istaknuo kako u istočnoj Hrvatskoj postoji potreba za održavanjem gospodarskih sajmova. Prema njegovim riječima, sajamske priredbe najbolji su promotor gospodarstva i obrtništva određenog područja.

Broj izlagača, koji sudjeluju na Vinkovačkom jesenskom sajmu gospodarstva i obrtništva najbolji su pokazatelj opravdanosti postojanja ovog sajma, rekao je Čobanković.

Vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer istaknuo je kako se kroz njegovanje folklornih i narodnih običaja "mora osigurati i gospodarska promocija Vinkovaca".

Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva otvoren je za posjetitelje do 19. rujna, a tijekom njegova trajanja održat će se i nekoliko gospodarskih foruma.

(Hina) xdra yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙