FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ: sajmovanje nije izgubilo svoju vrijednost

ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske StjepanMesić izjavio je nakon obilaska prostora Jesenskog međunarodnogzagrebačkog velesajma kako sajam pokazuje da sajmovanje nije izgubilosvoju vrijednost i da je ono važno za uspostavu gospodarskih veza.
ZAGREB, 14. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je nakon obilaska prostora Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma kako sajam pokazuje da sajmovanje nije izgubilo svoju vrijednost i da je ono važno za uspostavu gospodarskih veza.

"Mislilo se da je sajmovanje izgubilo svoju vrijednost. Međutim, Zagrebački velesajam je pokazao da se može transformirati i da može na drugi način povezivati privrednike, ne samo iz naše zemlje nego iz cijelog svijeta", rekao je Mesić.

Dodao je da vjeruje da će svi koji nastupaju na velesajmu "doći na svoj račun i da će im se to isplatiti".

Mesić je ocijenio kako sajam pokazuje da Hrvatska u mnogim stvarima, ne samo da se približava, nego i da prednjači u odnosu na druge zemlje.

Pozdravio je i domaće proizvođače koji, kako je rekao, uz proizvode prodaju i pamet, odnosno ono što su postigli inovacijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙