FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTVOREN PRVI VELIKOGORIČKI SAJAM AUTOMOBILA "VG AUTO SHOW"

ZAGREB, 18. rujna 2004. (Hina) - Prvi velikogorički sajam novihautomobila "VG auto show" otvoren je danas na parkiralištu Unikomercana zapadnom ulazu u Veliku Goricu.
ZAGREB, 18. rujna 2004. (Hina) - Prvi velikogorički sajam novih automobila "VG auto show" otvoren je danas na parkiralištu Unikomerca na zapadnom ulazu u Veliku Goricu.

Sajam se održava danas i sutra, 18. i 19. rujna, a organizatori su dvanaest velikogoričkih i nekoliko zagrebačkih auto salona.

Na 8 tisuća četvornih metara izložbene površine, 12 autokuća predstavlja 20 marki i 120 modela najnovijih automobila koji se mogu kupiti na domaćem tržištu.

Posjetitelji uz razgledavanje automobila, probne vožnje i konkretne ponude, mogu dobiti informacije o tehničkim karakteristikama te načinima i uvjetima kupnje i financiranja.

Osim automobila na prvom velikogoričkom automobilskom sajmu predstavljeni su noviteti u programu bicikala i skutera.

Sajam je otvorio ministar financija Ivan Šuker, koji je, uz ostalo, istaknuo da će Vlada svima koji u Hrvatskoj namjeravaju proizvoditi auto dijelove odobriti porezne olakšice.

Uz njega, na svečanom otvorenju novi sajam automobila pozdravili su državni tajnik za promet Dražen Breglec i gradonačelnik Velike Gorice Franjo Sever.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙