FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SAJAM KNJIGE "BANJA LUKA 2004."

ZAGREB, 8. rujna 2004. (Hina) - Na devetom međunarodnom sajmu knjiga"Banja Luka 2004." koji će se od 14. do 19. rujna održati uorganizaciji "Glasa srpskog" i Trgovine AD "Sajamske djelatnosti",sudjelovat će 300 izlagača iz 12 zemalja, između ostalih iLeksikografski zavod "Miroslav Krleža" iz Zagreba, najavljujubanjalučke "Nezavisne novine".
ZAGREB, 8. rujna 2004. (Hina) - Na devetom međunarodnom sajmu knjiga "Banja Luka 2004." koji će se od 14. do 19. rujna održati u organizaciji "Glasa srpskog" i Trgovine AD "Sajamske djelatnosti", sudjelovat će 300 izlagača iz 12 zemalja, između ostalih i Leksikografski zavod "Miroslav Krleža" iz Zagreba, najavljuju banjalučke "Nezavisne novine".

Ponuda na štandovima ove će godine biti puno bogatija u odnosu na prijašnje sajmove, a posjetitelji će istodobno moći uživati u Sajmu knjige, Sajmu medija i Sajmu grafike, uredske opreme, školskog i kancelarijskog pribora, rekao je za list zamjenik direktora AD "Sajamske djelatnosti" Željko Ivošević.

List prenosi Ivoševićeve riječi da će se banjalučkoj čitalačkoj publici reprezentativnim izdanjima uz ostale predstaviti i Udruga izdavača RS-a, "Glas srpski" i "Besjeda" iz Banja Luke, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz RS-a i Srbije i Crne Gore, "Narodna knjiga" iz Beograda i Leksikografski zavod "Miroslav Krleža" iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙