FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIJEKA: SAJAM "AUTO 2004." OD 21. DO 26. RUJNA

RIJEKA, 20. rujna 2004. (Hina) - Međunarodni sajam automobila,motocikala i opreme "Auto 2004." i Izložba auto-moto inovacija održatće se od 21. do 26. rujna na riječkoj Putničkoj obali, najavljeno jedanas na konferenciji za novinare Riječkog sajma.
RIJEKA, 20. rujna 2004. (Hina) - Međunarodni sajam automobila, motocikala i opreme "Auto 2004." i Izložba auto-moto inovacija održat će se od 21. do 26. rujna na riječkoj Putničkoj obali, najavljeno je danas na konferenciji za novinare Riječkog sajma.

Na oko 10 tisuća četvornih metara izložbenog prostora bit će predstavljeno oko 145 osobnih automobila, te lakih i teških gospodarskih vozila poznatih svjetskih proizvođača. Na hrvatskom će tržištu prvi put biti predstavljeno 17 novih modela vozila.

Na posebnim štandovima svoju usluge ponudit će leasing kuće i osiguravatelji. Poduzeće Autocesta Rijeka-Zagreb predstavit će aktivnosti na izgradnji cestovne infrastrukture, posebice na izgradnji punog profila autoceste Rijeka-Zagreb.

Najnovija rješenja u nadzoru prometa predstavlja Hrvatski auto klub i Auto klub Rijeka te Upravni odjel primorsko-goranske županije. Programe preventive u prometu prezentirat će Policijska uprava primorsko-goranska

Na Izložbi auto-moto inovacija 34 inovacije izložit će 28 inovatora iz pet županija.

(Hina) xhšup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙