FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUTRA POČINJE 80. JESENSKI MEĐUNARODNI ZAGREBAČKI VELESAJAM

ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Na 80. Jesenskom međunarodnomZagrebačkom velesajmu (JMZV), koji se otvara sutra i traje do 19.rujna, svoje će proizvode i usluge predstaviti 1.750 izlagača iz 40zemalja, a ovogodišnja zemlja partner je Ruska Federacija.
ZAGREB, 13. rujna 2004. (Hina) - Na 80. Jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu (JMZV), koji se otvara sutra i traje do 19. rujna, svoje će proizvode i usluge predstaviti 1.750 izlagača iz 40 zemalja, a ovogodišnja zemlja partner je Ruska Federacija.

Ovogodišnju zagrebačku jesensku privrednu smotru, kako je najavljeno, otvorit će predsjednik Republike Stjepan Mesić.

JMZV ove godine čine tematske cjeline Energetika, Zaštita okoliša i komunalna oprema, Promet i logistika, Graditeljstvo-sanitarije-elektroindustrija, Strojarska i metalna industrija, Prehrana i poljoprivreda, Eko-etno-Hrvatska, Hotelska i ugostiteljska oprema, Modernpak, Tekstil-koža-obuća, Široka potrošnja te Izložba inovacija - ARCA.

Tijekom šest dana trajanja sajma bit će održano i 25 stručno-popratnih aktivnosti, na kojima organizatori očekuju 2.500 sudionika.

Drugog dana Sajma biti će održan tradicionalni Hrvatski gospodarski forum - poslovni razgovor gospodarstvenika s premijerom Ivom Sanaderom i članovima Vlade.

Bit će održana i akcija Hrvatska gospodarske komore (HGK) "Kupujmo hrvatsko", izložba inovacija ARCA, te izložba Eko-Etno Hrvatska.

U okviru Sajma energetike bit će održan Dan nafte i plina na temu Partnerstvo u industriji nafte i plina na području jugoistočne Europe.

ZV ove godine obilježava i 95. godišnjicu modernog sajmovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙