FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKI OBRTNICI NA 37.SAJMU U CELJU

CELJE, 8. rujna 2004. (Hina) - Na danas otvorenom 37. Međunarodnomobrtničkom sajmu (MOS) u Celju, koji se održava do 15. rujna, svojeproizvode predstavlja i 23 hrvatska obrtnika i poduzetnika.
CELJE, 8. rujna 2004. (Hina) - Na danas otvorenom 37. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju, koji se održava do 15. rujna, svoje proizvode predstavlja i 23 hrvatska obrtnika i poduzetnika.

Ovo je deveti nastup hrvatskih obrtnika u Celju, koji na sajmu nastupaju u organizaciji i pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore (HOK) te Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Na površini od 80 četvornih metara, hrvatski obrtnici i poduzetnici predstavljaju se sa strojevima i opremom za metal, drvo, električnim napravama, namještajem i unutrašnjom dekoracijom, suvenirima te umjetničkim zanatstvom.

Nastup obrtnika, članova Komore, HOK sufinancira s 50 posto iznosa troškova izlaganja.

Uz potporu obrtničke komore Primorsko-goranske županije na sajmu nastupa 8 obrtnika, a prvi se put na Celjskom sajmu predstavlja i 5 obrtnika iz Dubrovačko-neretvanske županije. Županijska gospodarska komora Krapinsko-zagorske županije pomaže nastup 6 obrtnika iz te, kao i dva obrtnika iz Osječko-baranjske te jednog iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ovogodišnji MOS okupio je više od 1.700 izlagača iz 34 zemlje, a u sklopu sajma, koji je otvorio slovenski premijer Anton Rop, biti će održano više od 50 stručno popratnih aktivnosti, među kojima i susret gospodarstvenika Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Također, biti će održana i Poslovna konferencija zemalja Srednjeeuropske inicijative (SEI), seminar o investicijskim prilikama u zemljama SEI-a, kao i poslovna burza, odnosno održavanje izravnih poslovnih razgovora poduzetnika, na koje se prijavilo i oko 20 hrvatskih gospodarstvenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙